Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  tajnistvo@drnis.hr

Gradonačelnik Josip Begonja na sastanku u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture

Na inicijativu saborskog zastupnika i gradonačelnika Grada Drniša mr.sc. Josipa Begonje te saborske zastupnice Branke Juričev Martinčev danas je održan radni sastanak u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture na kojem su uz ministra Olega Butkovića nazočili predsjednik uprave Hrvatskih cesta d.o.o. Josip Škorić, član uprave Željana Šiklić te član nadzornog odbora Ante Parat.

Na sastanku su se razmatrali trenutne aktivnosti Hrvatskih cesta na području jedinica lokalne samouprave na području Šibensko-kninske županije s posebnim osvrtom na planove za 2022. godinu i 2023. godinu glede realizacije planiranih projekta koji se odnose na područje obuhvata Grada Vodica i Grada Drniša te susjednih općina.

Nastavi čitati

Šibensko – kninska županija odobrila sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za multimedijalno opremanje Centra za razvoj kompetencija u ruralnom turizmu u Pakovu Selu

Temeljem Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava za projekte iz turizma u 2022. Godini, koji je Šibensko-kninska županije objavila u ožujku ove godine, Gradu Drnišu su odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 43.300,00 kuna za "Izrada projektne dokumentacije za multimedijsko opremanje Centra za razvoj kompetencija u ruralnom turizmu u Pakovu Selu".

Nastavi čitati

Izdana građevinska dozvola za gradnju Centra za starije

Šibensko-kninska županije, Upravni odjel za zaštitu okoliša, prostorno uređenje, gradnju i komunalne poslove-Ispostava Drniš izdala je građevinsku dozvolu Gradu Drnišu za gradnju budućeg Centra za starije osobe (Dom za starije i nemoćne) koji bi se gradio u gradu Drnišu na predjelu „Pazar“.

Nastavi čitati

Gradonačelnik primio predstavnike Grada Imotskog

U četvrtak 17. ožujka predstavnici Grada Imotskog na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Budalićem posjetili su i obišli Drniš.

Tom prilikom ih je primio i gradonačelnik Josip Begonja sa svojim suradnicima, te su razmijenili međusobna iskustva u radu lokalne samouprave.

Nastavi čitati

Obilježen Dan žena i u gradskoj upravi Grada Drniša

Gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja je i ove godine organizirao već tradicionalno svečano primanje povodom međunarodnog Dana žena za službenice u Gradu Drnišu i njegovim ustanovama. Tom prilikom je gradonačelnik čestitao svim ženama njihov dan, koji je simbol povijesne borbe za jednakost prava žena.

Nastavi čitati

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh