Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  tajnistvo@drnis.hr

Gradonačelnik Josip Begonja primio djecu iz dječjeg vrtića u sklopu Dječjeg tjedna

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, koji se tradicionalno obilježava brojnim aktivnostima u prvom punom tjednu u mjesecu listopadu, gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja primio je jučer u posjet djecu iz Dječjeg vrtića Drniš.

Djeca su ovom prilikom prikazala i prigodan igrokaz o voću i povrću, budući da 2021. godina proglašena Međunarodnom godinom voća i povrća. Gradonačelnik je odgovarao na brojna pitanja mališana i darovao ih vrećicama sa voćem i prigodnim porukama.

Nastavi čitati

Mala škola bicikliranja u sklopu Dječjeg tjedna

Danas je započeo Dječji tjedan, a danas je ujedno Međunarodni dan djeteta. Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci koja se obilježava od 1953. godine. Uvijek se održava u prvom punom tjednu listopada i traje sedam dana.

Grad Drniš i BK Petar Svačić pozivaju djecu i roditelje u subotu 9. listopada u 9,00 sati na Poljanu na Malu školu bicikliranja. Djeca koja imaju svoje bicikle i romobile, neka ih ponesu sa sobom, a članovi biciklističkog kluba će ih stručno podučiti biciklističkim vještinama i pravilima.

Nastavi čitati

Obilježavanje Dječjeg tjedna u Drnišu

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija posvećena djeci. Obilježava se od 1953. godine u prvom punom tjednu listopada s ciljem usmjeravanja pozornosti najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu.

Dječji tjedan u Drnišu se ove godine obilježava od 4. do 10. listopada pod nazivom "Ljubav djeci prije svega".

Nastavi čitati

Pozivnica za gradove i općine uključene u Akciju "Gradovi/Općine – prijatelji djece"

Pozivamo Vas da se u svojim gradovima i općinama uključite u humanitarnu utrku Mliječna staza.

Priložena je pozivnica na ovogodišnju UNICEF-ovu humanitarnu utrku Mliječna staza, koja će se održati od 3. do 12. rujna 2021. godine. Drugu godinu zaredom, Mliječna staza će biti virtualna, nacionalna i u potpunosti inkluzivna. Cilj ovogodišnje utrke je osigurati bolju dostupnost usluga dnevnog boravka i psihosocijalne podrške te promicati socijalnu uključenost djece s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj.

Nastavi čitati

Gradonačelnik Josip Begonja primio sudionike projekta "Training programs for teaching and support professionals in primary schools and kindergartens in child abuse cases - DareIIsee"

Dječji vrtić Drniš partner je na projektu "Training programs for teaching and support professionals in primary schools and kindergartens in child abuse cases - DareIIsee". Projekt je započeo sa provedbom početkom listopada 2020. godine.

Projekt je sufinanciran sredstvima Erasmus+ programa, Prioritetno područje 2: strateško partnerstvo.

Nastavi čitati

Dječji vrtić Drniš odabran za korištenje sustava za upis putem sustava e-Građani

Objavljena je Odluka o odabiru ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja koje će koristiti sustav za upise razvijen u sklopu projekta “Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“.

Ministarstvo uprave je objavilo Javni poziv za odabir ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja koje će koristiti sustav za upise razvijen u sklopu projekta “Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“.

Predmet Poziva je odabir ustanova za njihovo uključivanje u odabrane Projektne aktivnosti u razdoblju od 2020. do 2022. godine.

Nastavi čitati

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh