Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Potpisani ugovori o radu sa 30 žena na projektu "S vama smo - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom"

29. ožujka u Gradskoj vijećnici Grada Drniša potpisani su ugovori o radu između gradonačelnika Josipa Begonje i 30 žena, koje su se prijavile na Javni poziv Grada Drniša za zasnivanje radnog odnosa u sklopu projekta "S vama smo - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom". Žene su započele sa radom 2. travnja 2024. godine.

Nastavi čitati

Obavijest o nadmetanju za postupak: Nabava kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za krajnje korisnike u sklopu projekta "S vama smo" - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom

Naručitelj Grad Drniš je objavio "Obavijest o nadmetanju" za postupak: Nabava kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština u sklopu projekta "S vama smo" - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom, broj objave: 2024/S F02-0002552.

Detalje o objavi možete vidjeti OVDJE.

Javni poziv pripadnicima ciljne skupine za sudjelovanje u projektu „S vama smo" - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom, u sklopu poziva „Zaželi - prevencija institucionalizacije"

Dana 27. veljače 2024. godine Grad Drniš objavio je Javni poziv pripadnicima ciljne skupine za sudjelovanje u projektu „S vama smo“ – pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom, u sklopu poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“.

Objavu možete pogledati OVDJE.