Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Poziv na Dane poduzetnika - Drniš 2022.

U sklopu završnog predstavljanja projekta "Razvoj gospodarstva Grada Drniša kroz izgradnju i opremanje Poslovne zone Drniš" pozivamo Vas na Dane poduzetnika Drniš 2022, koji će se održati 6. i 7. lipnja 2022.g. u Velikoj gradskoj vijećnici u Drnišu.

Sve poduzetnike i one koji to žele postati očekuje bogat i zanimljiv program prezentacija financijskih instrumenata i aktualnih natječaja iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021 -2026.

Za sve poduzetnike, ali i one koji tek razmišljaju o pokretanju vlastitog posla pripremili smo radionicu o osnovama brendiranja biznisa na društvenim mrežama, na kojoj će polaznici kroz interaktivan rad učiti kako uz pomoć društvenih mreža mogu poboljšati svoje poslovanje i izgraditi prepoznatljiv brend od sebe ili svog biznisa.

Na radionici će imati priliku naučiti što je brend, koji su glavni koraci u izgradnji prepoznatljivog brenda, kako što jednostavnije definirati svoje ciljeve i doći do ciljane publike, kako komunicirati, istaknuti se i biti autentičan, ali i kako se sadržajem na društvenim mrežama pozicionirati na tržištu kao stručnjak u svom području.

Sudjelovanje u programu Dana poduzetnika Drniš 2022. za sve sudionike je besplatno, a dodatne informacije se mogu dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon: +385 22 888 830.

Radujemo se Vašem dolasku!

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. PROGRAM DANA PODUZETNIKA PDF 755 KB