Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Obavijest o podjeli kompostera

U ponedjeljak 22. travnja u vremenu od 10:00 do 12:00 sati na Poljani u Drnišu, a u sklopu obilježavanja Dana planete Zemlje, svim zainteresiranim građanima koji imaju prebivalište na području Grada Drniša, uz predočenje osobne iskaznice, dijelit će se kante za kompostiranje zapremnine 10l i/ili komposteri za kompostiranje otpada iz kućanstva ili vrta zapremnine 350l.

„Čuvajmo Zemlju i prirodu na njoj, jer ih nismo naslijedili od svojih djedova i očeva, nego smo ih posudili od svojih potomaka.“ - Poglavica Bik Koji Sjedi

I mi možemo pridonijeti zaštiti okoliša i planete Zemlje - započnimo sa kompostiranjem - kompostiranjem smanjujemo količinu otpada za odvoz i odlaganje, a kompostom vraćamo hranjive tvari tlu iz kojeg su potakle, gdje će se postupno pretvoriti u humus - plodno tlo.

Akcija se provodi u sklopu projekta "Otpad nije smeće i od tebe sve kreće", koji je sufinanciran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a nabava komunalne opreme je također sufinancirana sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. KOMPOSTIRANJE - INFORMATIVNI LETAK PDF 6,2 MB