Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Održan prvi dio radionica "Vještina komuniciranja"

25. i 26. lipnja su u Etnolandu u Pakovu Selu održane radionice za nezaposlene pod nazivom „Vještina komuniciranja“. Na edukacijama je sudjelovalo nekoliko nezaposlenih osoba, koje su uz pomoć educiranih stručnjaka radile na poboljšanju komunikacijskih vještina, a sve kako bi stekli nove vještine koje će im pomoći u pronalaženju posla u budućnosti.

Ova radionica je održana u sklopu projekta „Osposobljavanjem do zaposlenja“, koji se provodi na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Kodni broj: UP.02.1.1.06.0081 u okviru poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina", a financira se iz Europskog socijalnog fonda.

Drugi dio radionica pod nazivom „Vještina komuniciranja“ održat će se sutra i prekosutra, 1. i 2. srpnja 2020. godine od 10,00 do 18,00 sati.

Sve zainteresirane osobe moraju obavezno izvršiti prijavu putem linka:

https://forms.gle/NYEyYBdcQUfq9Zcp8

Tijekom sudjelovanja na radionicama, svim sudionicima je osigurano osvježenje i jedan obrok. Također će se svim sudionicima podmiriti putni troškovi od mjesta stanovanja do Pakova Sela, ako je prebivalište na području Šibensko-kninske županije.