Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Prijava nepropisno odbačenog otpada

Dana 12. veljače 2018. godine, Gradsko vijeće Grada Drniša, donijelo je Odluku o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada na području Grada Drniša, koja između ostalog regulira uspostavu sustava za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu i evidentiranju lokacija odbačenog otpada. Odluku pogledajte OVDJE.

Sukladno odredbi članka 36. stavka 2. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (Narodne novine br. 94/13 i 73/17) obveza Grada Drniša je uspostava sustava za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu.

Ukoliko primijetite nepropisno odbačen otpad potrebno je popuniti priloženi obrazac i isti dostaviti na adresu: Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 2, 22323 Drniš,  ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Putem zaprimljenih prijava i već evidentiranih lokacija Grad Drniš će uspostaviti sustav evidentiranja lokacija odbačenog otpada. Obrazac preuzmite OVDJE.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. PDF OBRAZAC 234 KB Preuzmi
2. PDF ODLUKA 306 KB Preuzmi