Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Čestitka gradonačelnika Josipa Begonje povodom početka nove školske godine

Dragi učenici,

Povodom prvog dana škole upućujem čestitku svim učenicima, učiteljima, nastavnicima i ostalim djelatnicima škola, a posebno našim malim prvašićima i njihovim roditeljima.

Svakim početkom nove školske godine započinje i vaše životno putovanje na kojemu se upoznajete s novim izazovima, iskustvima, ali to putovanje je posebno za prvašiće na kojemu će upoznati nove prijatelje s kojima će zajedno koračati i istraživati novi svijet.

Dragi učenici, trudite se, učite, družite se i uvijek posebno pazite jedni na druge jer prijateljstva koja ćete steći tijekom školovanja su najvrjednije što ćete nositi u svojim srcima kada jednom izađete iz školskih klupa.

Poštovani učitelji, nastavnici i roditelji, Vaše poslanje jedno je od najljepših, ali i najodgovornijih. Želim Vam puno radosti, ustrajnosti i strpljenja na putu obrazovanja djece.

Ujedno, ovim putem pozivam sve vozače na oprez kako bi i sami doprinijeli povećanju sigurnosti prometa na području Grada Drniša, a time našim učenicima omogućili siguran put od kuće do škole i povratak u obiteljske domove.

Vaš gradonačelnik
mr.sc. Josip Begonja