Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Poziv na završno predstavljanje projekta „Domaće u vrtiće"

LAG Krka vas poziva na završno predstavljanje projekta „Domaće u vrtiće“, projekta suradnje 4 LAG-a s područja Zadarske i Šibensko-kninske županije: LAG Laura, LAG Bura, LAG More 249 i LAG Krka.

Završno događanje će se održati u srijedu, 16. veljače 2023. u prostorima Civitas Sacra - Interpretacijski centar katedrale sv. Jakova u Šibeniku s početkom u 16 sati. Interpretacijski centar katedrale sv. Jakova "Civitas sacra" nalazi se u samom srcu Šibenika, u palači Galbiani na adresi Ulica kralja Tomislava 10, 22000 Šibenik.

Svrha projekta je stvaranje preduvjeta za uvođenje novih namirnica i povećanje potrošnje proizvoda lokalnih poljoprivrednih proizvođača u dječjim vrtićima na području četiri partnerska LAG-a iz Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Specifični cilj projekta je povećanje važnosti zdrave prehrane od najranije dobi te poticanje osviještenosti uključivanja sezonskih i lokalnih namirnica u predškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama kroz promociju lokalnih poljoprivrednih proizvoda i prerađevina.

Molimo da svoj dolazak potvrdite prijavom OVDJE.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. POZIV PDF 657 KB