Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Poziv za prijave na #BeCROactive nagrade 2021.

Ministarstvo turizma i sporta i ove će godine kao nacionalni koordinator Europskog tjedna sporta nagraditi one najaktivnije.

Po uzoru na #BeActive Awards u organizaciji Europske komisije, u prosincu će se održati dodjela #BeCROactive nagrada u četiri kategorije: "Lokalni heroj", "Obrazovanje", "Socijalna uključenost" i "Radno mjesto".

Na #BeCROactive nagrade mogu se prijaviti: sudionici službenih događanja Europskog tjedna sporta, organizatori vlastitih inicijativa u sklopu Europskog tjedna sporta, pojedinci, udruge i ustanove koji rade na promicanju svijesti o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću u lokalnoj zajednici, prijavitelji na #BeActive Awards Europske komisije i svi oni koji su težili ostvarenju zajedničkog cilja - aktivirati građane Hrvatske.

Prijaviti se možete najkasnije do 19. studenoga 2021. godine slanjem online obrasca kategorije u kojoj se želite prijaviti. Uz obrazac, potrebno je dostaviti do 4 fotografije i/ili videa te potpisan GDPR obrazac na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija o uvjetima prijave i prijavnu dokumentaciju možete pronaći na mrežnoj stranici Europskog tjedna sporta OVDJE.