Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  tajnistvo@drnis.hr

Provedba Plana cijepljenja u Šibensko-kninskoj županiji od 14. do 20. lipnja 2021. godine

Tijekom tjedna organizirat će se sljedeći punktovi:

 1. U Drnišu u prostorijama DZ Drniš punktovi su organizirani 17. i 18. lipnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Drniš.
 2. U SD Baldekin u Šibeniku 16. i 17. lipnja:
  • 16. lipnja cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Šibenik.
  • 17. lipnja od 8,30 do 12,30 sati i od 15,30 do 18,30 sati cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr, zaposlene u turizmu i u ugostiteljstvu, gospodarskim subjektima koji su se prijavili putem HGK; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ
  • 17. lipnja od 15,30 do 18,30 sati i 18. lipnja od 8,30 do 12,30 sati cijepit će se osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ.
 3. U Tisnom u prostorijama DZ, Istočne Gomilice 2, 16. lipnja 2021. cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr s područja općina Tisno, Murter-Kornati i Pirovac; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo.
 4. U Primoštenu 16. lipnja u prostorijama ZHM-a, Kamenar 2e, cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr s područja općina općina Primošten i Rogoznica; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo.
 5. U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani 14., 17. i 18. lipnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Cijeli tjedan će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama, kao i timovi u Zavodu za javno zdravstvo i OB Šibenik.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Raspoloživa količina cjepiva je oko 6 400 doza.

Misli na druge, CIJEPI SE!

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh