Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Webinar: OPG turizam - kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda

Webinar OPG turizam - kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda educirat će sve polaznike o jednostavnim alatima online promocije koji su učinkoviti u ostvarivanju većeg broja posjetitelja na web stranicu, većeg broja poziva i rezervacija, te u konačnici većeg prihoda.

Na webinaru neće biti govora o oglasima, nego je fokus iskorištavanje besplatnih alata i pravih platformi za privlačenje novih korisnika. Ukoliko se vaš online marketing svodi na Facebook stranicu, prijavite se i doznajte koliko novca gubite! Naučit ćete što trebate raditi da se pojavite tamo gdje vas korisnici traže - na Google-u.

Održava se u četvrtak 27. svibnja putem Zoom platforme od 10 do 11.30 u organizaciji Hrvatske zajednice županija te njene članice ne plaćaju kotizaciju.

Prijaviti se možete do 20. svibnja putem obrasca OVDJE.

O predavačici: Barbara Slade Jagodić je bivša novinarka, a danas jedna od vodećih ljudi u digitalnom marketingu u Hrvatskoj. Vlasnica je tvrtke SLADE te redovito organizira edukacije na temu izgradnje brenda putem sadržaja na online kanalima, ali i povećanju prihoda za male i srednje poduzetnike. Godinama je radila kao savjetnica za brojne turističke agencije, hotelske kuće i turističke zajednice te joj je jedna od specijalizacija destinacijski marketing. Na svom blogu objavljuje članke u kojima ćete sigurno naći nešto korisno i za sebe.