Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Poziv na predavanje "Kako dobiti EU novac za projekte u Drnišu?"

U okviru projekta "STech Standard – Poduzetništvo na dlanu" u utorak, 30. ožujka 2021. godine s početkom u 11,00 sati u Velikoj gradskoj vijećnici će se održati Poduzetnički susreti "Kako dobiti EU novac za projekte u Drnišu?".

2021. godina u svijetu EU fondova u Hrvatskoj znači početak novog sedmogodišnjeg razdoblja u kojem će na raspolaganju biti 13,7 milijardi eura za „klasične“ fondove i dodatnih 9,3 milijarde eura iz Fonda za oporavak i otpornost, donesen zbog krize uzrokovane koronavirusom.

Što će različiti sektori moći financirati u narednih sedam godina, koje smo lekcije naučili iz prošlog razdoblja i kako na vrijeme pripremiti projekt i dobiti EU sredstva govorit će stručnjaci iz tvrtki UHY Savjetovanje d.o.o. i STech akcelerator iz Splita, dok je Grad Drniš domaćin ovog susreta.

Događaj je namijenjen svim subjektima koji su zainteresirani za EU sredstva – javnom sektoru, poduzetnicima, poljoprivrednicima, udrugama i svim drugim subjektima.

Očekivano trajanje događaja je 1 sat, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

Napominjemo da se događaj organizira sukladno svim važećim epidemiološkim mjerama koje je propisao Stožer Civilne zaštite RH, što uključuje i obavezno nošenje zaštitnih maski, dezinfekciju ruku, mjerenje temperature pri ulasku u dvoranu i poštivanje distance među sudionicima, stoga i vas molimo da čuvate svoje i tuđe zdravlje.

Kako je zbog propisanih mjera Stožera Civilne zaštite RH broj sudionika ograničen zbog veličine prostora, molimo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje obavezno prijave putem obrasca OVDJE.

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o., u vlasništvu UHY Savjetovanja d.o.o. i dio grupe UHY in Croatia, trenutno provodi projekt pod nazivom "STech Standard – Poduzetništvo na dlanu".
Projekt se provodi u periodu od 01. travnja 2020. do 01. listopada 2021. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Priključite nam se i poslušajte nešto korisno za svoje poslovanje!