Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Potpisan ugovor o sufinanciranju projekta poboljšanja sustava oborinske odvodnje na području grada Drniša

S ciljem osiguravanja financijske potpore za projekte jedinica lokalne samouprave koji potiču ili pridonose boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i pružanju odnosno isporuci komunalnih usluga, kao i za aktivnosti na projektima koji će pridonijeti podizanju razine javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne samouprave, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je 20. veljače 2019. Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini.

Grad Drniš je na javni natječaj uspješno aplicirao i s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja potpisao Ugovor o sufinanciranju Projekta poboljšanja sustava oborinske odvodnje na području grada Drniša, a od ukupno 381.741,12 kn s PDV-om, kolika je vrijednost ugovorenih radova s izvođačem Križanović-obrt za graditeljstvo, ministarstvo temeljem Odluke o sufinanciranju sudjeluje s ukupno 90.000,00 kn dok će se ostatak financirati iz namjenskih proračunskih sredstava.

Prema uvjetima Ugovora o sufinanciranju rok za okončanje svih projektnih aktivnosti je 31. siječnja 2020 godine.

Detaljnije informacije o provedenom javnom pozivu mogu se pronaći na stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja na sljedećoj poveznici: https://mgipu.gov.hr/vijesti/sufinaniranje-komunalnih-projekata-opcina-i-gradova/9167