Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  tajnistvo@drnis.hr

Gradonačelnik Drniša Josip Begonja popisao Ugovore o radu sa 21 osobom zaposlenom u okviru programa Javnih radova

Gradonačelnik Grada Drniša mr.sc. Josip Begonja potpisao je Ugovore o radu na određeno vrijeme s novom grupom od 21 osobe koje će šest mjeseci raditi na javnim radovima.

Grad Drniš tako se i ove godine uključio kao poslodavac u provođenju mjera Vlade Republike Hrvatske za zapošljavanje osoba na javnim radovima, koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje.

U svom obraćanju, gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja zaželio im je uspješan rad, te kazao kako je svjestan kako plaća u iznosu 2.800,00 kuna neto nije velika, ali u ovim kriznim vremenima dobro dođe. 

Gradonačelnik Begonja dodao je kako je u planu je bilo uposliti 31 zaposlenika, te je ujedno izrazio očekivanja da će Zavod za zapošljavanje imati još razumijevanja za potrebe Grada Drniša.

Radnicima zaposlenima na određeno vrijeme kao i stalno zaposlenima u gradskoj upravi radno je vrijeme od 07 do 15 sati.

Javni radovi će se izvoditi na čišćenju i uređenju javnih površina, čišćenju groblja i održavanju nerazvrstanih cesta u naseljima, te na uređenju buduće pješačke staze koja prolazi kanjonom Čikole i povezuje kulturne znamenitosti grada Drniša. 

Završetkom radova na tom projektu, radnici će uređivati javne površine u samom gradu, koje nisu uključene u Plan i program čišćenja i održavanja za 2013. godinu, što Grad ima ugovoreno s Javnim komunalnim poduzećem 'Rad' d.o.o.

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh