Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Zamjenik gradonačelnika Tomislav Dželalija sudjelovao na panel raspravi u okviru konferencije "Dani otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji"

Zamjenik gradonačelnika Grada Drniša Tomislav Dželalija sudjelovao je danas na panel raspravi, koja se održala u okviru konferencije "Dani otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji" u knjižnici Jurja Šižgorića u Šibeniku u 11,00 sati. 

Konferencijom je obilježen početak održavanja Europskog tjedna u Šibensko-kninskoj županiji koji traje u razdoblju od 06. – 13. svibnja 2018. godine i organizira se uz podršku Europske komisije i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Na panel raspravi su sudjelovali župan, gradonačelnica Grada Vodica, gradonačelnici gradova Šibenika i Skradina, te zamjenici gradonačelnika gradova Drniša i Knina, a teme razgovora su bile aktualne razvojne strategije i razvojni prioritetni projekti gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji, te iskustvo provođenja projekata financiranih iz Europskih fondova.