Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Grad Drniš osigurao maturantima besplatne pripreme za državnu maturu

Grad Drniš je i ove godine u suradnji sa tvrtkom Educirajme.com omogućio maturantima s područja Grada Drniša, te svim ostalim maturantima koji pohađaju Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu besplatno korištenje web aplikacije E-pripreme za državnu maturu.

Pristupni podaci za aplikaciju su se prošli tjedan dodijelili svim maturantima koji su podnijeli zahtjev do 15. veljače. Radi se o 40 maturanata. Cilj ove suradnje je stvoriti što bolje uvjete za pravovremenu pripremu i uspješno polaganje državne mature drniških maturanata.

E-pripreme za državnu maturu je jedinstvena aplikacija u Republici Hrvatskoj koja nudi online pripremu, kroz jednostavan i učinkovit pristup učenju, testiranju i samovrednovanju znanja za maksimalno učinkovitu pripremu za državnu maturu. Putem aplikacije maturantima se omogućuje da se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu ili uređaju (računalo, mobitel Android i iOS, tablet) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup: stvarnim ispitima iz prethodnih godina, svim predmetima i svim razinama (obvezni i izborni), interaktivnim kvizovima (s vidljivim rješenjima odmah nakon rješavanja ispita), interaktivnoj osobnoj statistici (uspoređivanje rezultata sa ostalim maturantima koji koriste aplikaciju), te mogućnost neograničenog korištenja aplikacije do 31. kolovoza 2023. godine.

Ovim putem pozivamo i ostale zainteresirane maturante koji još nisu da se prijave za besplatno korištenje aplikacije. Prijavni obrazac dostupan je na web stranici www.drnis.hr, a sve informacije se mogu dobiti na telefon 022/888-845.

Naslovna fotografija: Srednja.hr