Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Simboličnim bojanjem stabla u žuto u Petrinji obilježen početak donacijske kampanje "Neka rane postanu samo ožiljci"

Kreativnom radionicom u izvedbi fotografa i ambasadora projekta Damira Hoyke te djece iz Osnovne škole Mate Lovraka iz Petrinje, u ponedjeljak, 15.3.2021. započela je donacijska kampanja „Neka rane postanu samo ožiljci“ – psihosocijalna podrška djeci i roditeljima Banovine. Jedno je stablo u petrinjskom parku obojeno eko žutom bojom, koja simbolizira nadu i optimizam, toliko potrebnu ovom području i njegovim stanovnicima.

Na taj su način dvije partnerske organizacije koje su udružile snage u ovoj kampanji; Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske i Centar za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ krenule u prikupljanje sredstava koja će omogućiti nastavak rada stručnjacima na terenu na području Banovine. Sredstvima koja će se prikupljati putem kampanje pomoći će se više od 650 djece i roditelja na području Banovine kroz radionice psihosocijalne podrške i kreativnih aktivnosti.

Pozivamo sve ljude dobre volje da svojom donacijom pomognu da rane postanu samo ožiljci kako bismo djeci i roditeljima pomogli zacijeliti njihove rane, olakšati proživljene traume i vratiti im osmijeh i nadu. Donirati se može OVDJE.

Više informacija dostupno je u priloženoj objavi za medije.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. OBJAVA ZA MEDIJE PDF 236 KB