Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Potpisani ugovori o radu sa 30 žena na projektu "S vama smo - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom"

29. ožujka u Gradskoj vijećnici Grada Drniša potpisani su ugovori o radu između gradonačelnika Josipa Begonje i 30 žena, koje su se prijavile na Javni poziv Grada Drniša za zasnivanje radnog odnosa u sklopu projekta "S vama smo - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom". Žene su započele sa radom 2. travnja 2024. godine.

Žene su zaposlene na određeno vrijeme u trajanju od 33 mjeseca, te će za to vrijeme pružati usluge potpore i podrške za 180 pripadnika ciljne skupine – naših sugrađana starijih od 65 godina i osoba sa invaliditetom.

Podsjetimo, projekt "S vama smo - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom" provodi se temeljem ugovora potpisanog između Grada Drniša, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ugovor je dodijeljen temeljem Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ (SF.3.4.11.01.) koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda plus. Ukupna vrijednost projekta "S vama smo - pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom" iznosi 1.485.000,00 EUR, a odobreno je 100%-tno financiranje bespovratnim sredstvima.