Poziv za sudjelovanje na predavanju "Pokreni inicijativu" u sklopu projekta "Lokalni program za mlade grada Drniša"

Objavljeno u Lokalni program za mlade Grada Drniša

Udruga mladih "Mladi u Europskoj uniji" Vas poziva na predavanje pod nazivom "Pokreni inicijativu", koje će se održati 22. ožujka 2016. g. u 16:00 h u  prostorijama Male gradske vijećnice grada Drniša (Trg Kralja Tomislava 1) u Drnišu.

Grad Drniš provodi projekt "Lokalni program za mlade grada Drniša" u partnerstvu s Udrugom mladih "Mladi u EU",  koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Aktivnosti projekta se provode u gradu Drnišu a cilj je izrada Lokalnog programa za mlade grada Drniša, kako bi se poboljšala kvaliteta njihovog života. 

Pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju na navedenom predavanju kako bi se informirali o tome kako osnovati udrugu za mlade, kako izraditi plan rada udruge ili plan aktivnosti neke svoje inicijative. Također mogu saznati sve informacije vezane za pitanja unaprjeđenja obrazovanja mladih, zapošljavanja i poduzetništva, socijalne politike, zdravstvene zaštite i ekologije, aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, kulture, sporta te mobilnosti mladih grada Drniša.

Za sve informacije kontaktirajte nas na mail drnis@mladi-eu.hr.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. POZIV NA PREDAVANJE "POKRENI INICIJATIVU" 460 KB