NAJAVA: "DRNIŠ VOLONTIRA" - akcija uređenja dječjeg igrališta osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog Drniš (Petak, 20. svibnja 2016. - 10:00 sati)

Objavljeno u Lokalni program za mlade Grada Drniša

Dana 20. svibnja 2016. godine u 10:00 sati na adresi Antuna Mihanovića 4, Drniš, održati će se volonterska akcija uređenja dječjeg igrališta Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog u Drnišu.

Pozivamo Vas da se odazovete navedenoj volonterskoj akciji i sudjelujete u stvaranju boljeg okruženja za djecu našega grada. Volonterska akcija uključivati će akcije čišćenja okoliša oko dječjeg igrališta, bojanje ograde i montiranje nogometnih golova.

Volontiranje postoji u svakom društvu u svijetu. Pojmovi koji ga definiraju i oblici njegova izražavanja mogu biti drugačiji u različitim jezicima i kulturama, ali vrijednosti koje ga pokreću su zajedničke i univerzalne: želja da se pridonese općem dobru iz slobodne volje i u duhu solidarnosti, bez očekivanja materijalne nagrade. Zato pozivamo i Vas da se odazovete navedenoj volonterskoj akciji i sudjelujete.