Poziv dugotrajno nezaposlenim osobama i primateljima zajamčene minimalne naknade na osposobljavanje i usavršavanje

Objavljeno u Obavijesti

U sklopu projekta "Znanjem za budućnost" kojeg provodi udruga mladih "Mladi u Europskoj uniji" u partnerstvu s J.U. Razvojna agencija Šibensko-kninske županije objavljuje se poziv za sudjelovanjem na programima osposobljavanja kojim se stječe zvanje voditelja/ice pripreme i provedbe projekata Europske Unije ili specijaliste Internet marketinga.

Navedeni programi za korisnike su u potpunosti besplatni, a prijaviti se mogu svi zainteresirani s područja Šibensko-kninske županije koji se vode kao dugotrajno nezaposlene osobe (mlađi od 30 godina nezaposleni najmanje 6 mjeseci, te stariji od 30 godina nezaposleni najmanje 12 mjeseci) uz uvjet da imaju završenu srednju školu.

Također, tijekom projekta provode se radionice za dugotrajno nezaposlene osobe i primatelje zajamčene minimalne naknade. Cilj radionica je ojačati meke vještine sudionika kao i priprema te mentoriranje kroz proces traženja zaposlenja. Polaznici će moći sudjelovati na 2 radionice i to radionici pod nazivom "Unaprijedi se!" na temu osnaživanja i podizanja razine samopoštovanja; te radionici "Vještina komuniciranja" na kojoj će sudionici imati priliku unaprijediti komunikacijske, pregovaračke i prezentacijske vještine.

Prijave primamo u pisanom obliku na e–mail: info@mladi-eu.hr ili na broj telefona +385989555029, Maja Šintić – stručna suradnica na projektu.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. POZIV 243 KB