Javni natječaj za najuređeniji okoliš zgrade, najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće i najljepše uređen balkon na području Grada Drniša u 2015. godini

Objavljeno u Natječaji

 

OBAVIJEST: Rok za dostavu prijava na ovaj natječaj produžava se do 21. kolovoza 2015. godine.

Pravo sudjelovanja na javnom natječaju imaju svi građani s prebivalištem na području Grada Drniša. Za kandidaturu je potrebno dostaviti popunjenu Prijavnicu za natječaj koja se može preuzeti s internetske stranice Grada Drniša www.drnis.hr ili u pisarnici Grada Drniša potrebno je dostaviti osobno, poštom ili e-mailom u Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1, 22320 Drniš ili na e-mail: ivana.sucic@drnis.hr od 21. srpnja do zaključno 14. kolovoza 2015. godine. Uz prijavu sa adresom i brojem telefona/mobitela potrebno je dostaviti i najmanje tri fotografije kandidiranog objekta u elektronskom obliku.

Prostori se ocjenjuju podijeljeni u slijedeće kategorije:

  1. Najuređeniji okoliš zgrade,
  2. Najljepše uređena okućnica obiteljske kuće,
  3. Najljepše uređen balkon obiteljske kuće.

Kriteriji za odabir prijavljenih objekata su:

  1. ukupan estetski dojam,
  2. uložen višegodišnji trud,
  3. izbor i njega biljaka
  4. poštivanje tradicije i elemenata dalmatinskog podneblja.

Stručno povjerenstvo obići će prijavljene objekte, te ih ocijeniti, a na temelju ukupnih ocjena proglasit će se pobjednici. U odabiru najljepših sudjelovat će i publika putem glasanja na Facebook stranici Radio Drniša.

Najuspješniji u pojedinoj kategoriji dobiti će nagradu u novčanom iznosu u vrijednosti:

  • za najuređeniji okoliš zgrade – 1.000,00 kn
  • za najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće – 2.000,00 kn
  • za najljepše uređen balkon – 2.000,00 kn.

Imena nagrađenih biti će objavljena 1. rujna 2015. godine na internetskim stranicama Grada Drniša, a nagrade će biti uručene pobjednicima 4. rujna 2015. godine na dan otvaranja 2. Međunarodnog festivala pršuta Drniš 2015.

Prijave se smatraju valjanima ako su podnesene pravodobno, s potpunom dokumentacijom i u propisanom roku koji je naveden u javnom natječaju. Prijave s nepotpunom dokumentacijom ili prijave koje ne budu podnesene u propisanom roku neće se razmatrati. Dopuna dokumentacije kao prilog prijavi pristigla izvan utvrđenog roka za podnošenje prijava neće se razmatrati. Dostavljena dokumentacija ne vraća se podnositelju prijave.

Sve dodatne informacije o provedbi postupka javnog natječaja za najuređeniji okoliš zgrade, najljepše uređenu okućnicu obiteljske kuće i najljepše uređen balkon Grada Drniša mogu se dobiti svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, na broj telefona 022/888-830, 888-845 ili osobno u zgradi gradske uprave Grada Drniša, Trg kralja Tomislava 1, Drniš.

Gradonačelnik

mr.sc. Josip Begonja

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. JAVNI NATJEČAJ 224 KB
2. PRIJAVNICA NA NATJEČAJ 44 KB