Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Božićna čarolija stiže i u Drniš

Od 4. do 19. prosinca svaki vikend je rezerviran za Božićnu čaroliju u Drnišu. Grad Drniš je organizirao prigodne radionice za djecu od 4 do 12 godina u dvorani Osnovne glazbene škole "Krsto Odak".

Prva radionica počinje već ovu subotu 4. prosinca u 17,00 sati gdje će Mali vilenjaci kroz igru, priču, izradu čarapica, pjesmu i ples pripremati se za doček Sv. Nikole. U nedjelju 5. prosinca se priprema koreografija za pjesmu Sv. Nikola nam dolazi.

11. i 12. prosinca su velike pripreme za doček Sv. Luce i priprema koreografije na pjesmu Božić dolazi.

Velika završnica nas očekuje 18. i 19. prosinca kad će se zajedno pisati pisma Djedu Božićnjaku, te izrađivati Božićne čestitke i Božićni ukrasi, a sve uz pjesmu i ples.

Božićna bajka sa nastupima Dječjeg zbora Grdelini i dječjih zborova Osnovne glazbene škole „Krsto Odak“ je planirana za subotu 11. prosinca od 11 sati na Poljani. Uz veselog vilenjaka kao voditelja programa, te pjesmu i ples tada ćemo dočekati i Djeda Božićnjaka koji će biti na proputovanju kroz Drniš, a djeca će tom prigodom imati priliku i fotografirati se sa Djedicom i šapnuti mu na uho svoje Božićne želje.

Ho, ho, ho, neka Božićna čarolija počne!