Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  tajnistvo@drnis.hr

NAJAVA: "Ususret Roku" – prezentacija knjige "Priče o Leonardu" (nedjelja, 15. kolovoza u 20,00 sati)

U nedjelju 15. kolovoza u 20,00 sati očekuje nas prezentacija knjige za djecu "Priče o Leonardu" (video naracija) i razgovor o morskom svijetu.

Autorica knjige Martina Markov i ilustratorica Ivana Grimani će nakon prezentacije održati i radionice na temu galeba Marka i prijatelja s Krke, gdje će djeca osmišljavati svoje priče o Markovim pustolovinama, a najbolje priče će biti nagrađene knjigom Marko na Krki.

Nastavi čitati

NAJAVA: "Ususret Roku" - Branko Ćopić: "Ježeva kućica" (subota, 14. kolovoza u 19,00 sati)

U subotu 14. kolovoza u 19,00 sati na Poljani nas očekuje predstava za najmanje, ali i one malo veće - bezvremenski Ježurko Ježić.

Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna glazba iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati.

Nastavi čitati

NAJAVA: "Ususret Roku" – kino projekcija filma "Putovanje jednog psa" (četvrtak, 12. kolovoza u 21,00 sat)

U četvrtak 12. kolovoza u 21,00 sat na Poljani očekuje nas još jedna kino projekcija, ali ovaj put igranog filma "Putovanje jednog psa" (A Dog's Journey).

A Dog's Journey je američki obiteljski film iz 2019. godine redateljice Gail Mancuso. Film se temelji na istoimenom romanu Camerona iz 2012. godine i nastavak je filma A Dog's Purpose iz 2017. godine.

Nastavi čitati

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh