Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  tajnistvo@drnis.hr

Grad Drniš traži studente/ice za rad u Staroj Mlinici u kanjonu Čikole

Na stranicama Studentskog centra Šibenik oglašen je oglas u kojem se traže dva (2) studenta ili studentice za rad u Staroj mlinici u kanjonu Čikole u razdoblju od 01.07. do 31.08.2022. godine. Radi se u dvije smjene svaki dan od 9,00 do 15,00 sati, te od 15,00 do 20,00 sati, osim nedjeljom od 10,00 do 14,00 sati.

Opis posla: Prezentacija drniške tradicije, animacija posjetitelja Stare Mlinice u kanjonu rijeke Čikole

Uvijet: znanje englenskog jezika i dobre komunikacijske vještine.

Nastavi čitati

Dani poduzetnika - Drniš 2022.

U utorak 7. lipnja u velikoj gradskoj vijećnici u Drnišu održan je drugi dio događanja pod nazivom Dani poduzetnika - Drniš 2022.

Tom prilikom su zainteresirani poduzetnici i oni koji to žele postati mogli saznati sve o mjerama samozapošljavanja koje nezaposlene osobe mogu ostvariti preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te o mjerama aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a, a koje se odnose na postojeće poduzetnike. Mjere aktivne politike zapošljavanja prezentirala je i detaljno objasnila gđa Branka Živković, rukovoditeljica Odjela aktivne politike zapošljavanja HZZ-a Područnog ureda Šibenik.

Nastavi čitati

Drniškim maturantima osiguran besplatan pristup pripremama za državnu maturu

Preko 40 maturanata se prijavilo na javni poziv koji je Grad Drniš uputio drniškim maturantima za prijavu za besplatno korištenje aplikacije ePripreme za državnu maturu. Prošli tjedan su svi prijavljeni maturanti dobili pristupne podatke i odobren im je pristup aplikaciji.

Oni maturanti koji se još nisu prijavili, mogu poslati prijave i naknadno na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nastavi čitati

Poziv drniškim maturantima na prijavu za besplatno korištenje aplikacije za pripremu državne mature

Grad Drniš omogućit će svim zainteresiranim maturantima s prebivalištem na području Grada Drniša, te svim maturantima koji pohađaju Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu korištenje aplikacije ePripreme za državnu maturu, a sve s ciljem kontinuirane i pravovremene pripreme za uspješno polaganje državne mature i upisa na željeni fakultet.

Aplikacija ePripreme omogućuje maturantima da se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu ili uređaju (mobitel, tablet, računalo) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup:

Nastavi čitati

POZIV: Upoznavanje o izvorima financiranja i programima bespovratnih sredstava Europske zaklade mladih Vijeća Europe

Europska zaklada za mlade Vijeća Europe i Središnji državni ured za demografiju i mlade pozivaju udruge i organizacije mladih na edukaciju, odnosno, online trening, o izvorima financiranja i programima bespovratnih sredstava Europske zaklade mladih.

Edukacija će se usredotočiti na prioritete sektora mladih Vijeća Europe, obrazovne alate i programe bespovratnih sredstava.

Nastavi čitati

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh