Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  tajnistvo@drnis.hr

Trg kralja Tomislava 1
22320 Drniš

022 888 830

Telefon

022 888 831

Fax

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

E-mail

U Drnišu započelo obilježavanje "Dana otvorenih vrata EU projekata"

"Dani otvorenih vrata EU projekata" predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region", a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Grad Drniš se i ove godine uključio u organizaciju događanja i promociju projekata koje je Europska unija financirala na području Grada Drniša.

Danas su djeca iz Dječjeg vrtića Drniš obišla reciklažno dvorište u Gradu Drnišu koje je izgrađeno u sklopu provedbe projekta "Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta na području Grada Drniša", kojeg je Grad Drniš proveo tijekom 2018. i 2019. godine, a koji je sufinanciran sredstvima iz Kohezijskog fonda.

Reciklažno dvorište dano je na upravljanje Gradskoj čistoći Drniš d.o.o., čiji su djelatnici danas educirali djecu u važnosti odvojenog odlaganja otpada i značenju recikliranja u zaštiti okoliša.

Grad Drniš je ovom prilikom darovao najmlađe edukativnim bojankama "Otpad nije smeće i od tebe sve kreće", te im je podijelio diplome kao uspješnim čuvarima okoliša.

Djeci se posebno svidjelo vozilo koje je Gradska čistoća Drniš d.o.o. nabavila u sklopu provedbe projekta "Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada" (KK.06.3.1.18) u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.


Mjerna postaja: Gradska čistoća Drniš

Mjerna postaja: Gradski kolodvor Drniš

Drniš 360

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh